Main
Note: This page translation was made by third party contributors and might not be accurate or could be out of date. Please refer to the english version for reference

Združljivost strojne opreme

Opozorilo: Namestitev nove strojne opreme na router vam lahko vzame garancijo, ki jo imate za vaš router. Namestitev novega opracijskega sistema na vaš router vam lahko poškoduje router za to vam WorldSpot ne daje nobene garancije.

Če se ne počutite dovolj sposobnega za namestitev novega operacijskega sistema na vaš router, lahko kupite router z nameščenim operacijskim sistemom pri nas. Kontaktirajte WorldsSpot.net.

Preden namestite operacijski sistem na vaš router morate vedeti še:

  • Obiščite spletno stran openwrt.org in preverite na katere routerje je mogove namestiti nov operacijski sistem. Natančno preberite oznako vašega routerja do zadnjega znaka in a poiščite če je na seznamu primernih routerjev. Če je vaš router na seznamu obstaja velika verjetnost, da vam bo worldspot z operacijskim sistemom deloval.
  • Na spletni strani za routerje so tudi navodila, kako ponovno namestiti operacijski sistem, če vam namestitev spodleti.
  • Če se vam ponesreči namestitev operacijskega sistema, boste router še lahko rešili, a boste za to morali router odpreti in z dodatnimi vodniki pravilo izpraznili vaš router za ponovno namestitev operacijskea sistema - firmweara..

Operacijski sistem za routerje WorldSpot firmware je trenutno združljiv z ostalimi openwrt operacijskimi sistemi za routerje.

Ime vezja Test routerja za to vezje Komentar
brcm47xx Linksys WRT54GL

Je okrevanje utripa postopek.
MonoSSID, ni priporočljivo za odkup. Raje novejših usmerjevalniki z več pomnilnika.

ar71xx

TP-LINK WR741ND V1.X, V2.X
TP-LINK WR841ND V5.X
TP-LINK WR941ND V5.X 
TP-LINK WR1043ND

Dobro preizkušen. Muti SSID. 32Mbyte RAM
Opozorilo: Ni enostavno okrevanje utripa postopek.
Vendar priporoča, kupi, saj je s svojim ravnanjem so poceni in močan.

atheros

Fonera
Accton MR3201A (open-mesh)

Multi SSID
Zelo enostavna predelava Flash postopek

Če vaš router ni na seznamu kontaktirajte

Če ste preizkusili še kak drug router, ki ni na seznamu nas o tem prosim obvestite.